Ова се вика солидарност!


Кога неговиот сопственик ја скршил ногата и започнал да користи штаки, кучето решило да се солидаризира, па следејќи го примерот на неговиот сопственик – тој почнал да куца!
Во описот на видеото објавено на YouTube каналот Rumble Viral, се наведува дека кучето го имитира својот сопственик, па заклучуваме дека не станува збор за повреда на кучето, туку за желбата тоа да покаже емпатија кон неговиот сопственик. Погледнете и проценете сами за што станува збор:

Leave a Reply