CIA објави тест: Пронајдете 10 разлики на овие фотографии

Дали мислите дека вашата вештина за перцепција е на завидно ниво и дека ништо не
може да помине не забележано од ваша страна? Дали тогаш можете да ги забележите
десетте разлики на овие фотографии што CIA ги објави на својот Твитер профил и ги
предизвика сите оние кои се фалат со своите ‘шпионски’ вештини.

Некои разлики се очигледни како цвеќињата на десниот агол на фотографијата, чии
бои се различни, или ранецот на грбот на мажот во средина, но има и такви кои не се
толку очигледни “од прва”.
Иако требаше да се најдат 10 разлики, некои го сфатија „трикот“ и најдоа уште
неколку. Бидејќи, на крајот на краиштата, тоа е CIA и секогаш треба да бидете ‘чекор
пред сите’.
– Ако пронајдовте повеќе од 10 разлики, покажавте одлични вештини. Секогаш барате
можности да научите нешто повеќе – напишаа од CIA.

.

.

.

.

.

.

Leave a Reply