Преполн плакар, а немам што да облечам! Проблемот на жените сепак има решение

Имате премногу облека во вашиот плакар, но сепак секој ден се прашувате – што да облечете!
Ова е типичен женски „синдром“ и никогаш нема да знаемт со сигурност од каде потекнува и зошто е толку етаблиран кај скоро сите припаднички на понежниот пол.

Покрај тоа што сакате  да бидете привлечни и во тренд, преполниот плакар со облека од ваша перспектива секогаш ви делува празен. Како да го решите овој проблем?
Првата работа што треба да ја направите е да се ослободите од облеката која не ви е потребна и која не ја носите, и кога „сликата“ ќе ви биде појасна, треба да се обидете да направите комбинации на облека што ќе ги ставите да висат на закачалки.

Исто така, уредно спакуваните работи и соодветно организираниот простор во самиот плакар ќе ви бидат од голема корист при бирањето облека.

Друг метод кој може да ви биде корисен, секутиитево кои ќе ги ставите чорапите, долна облека…

Овие едноставни трикови треба да ви помогнат, ако ништо друго, да си го поставите прашањето дали имате некакво внатрешно незадоволство што не мачи –можно е таму да лежи проблемот.

(Objektiv.rs)

Leave a Reply