Поради начинот на кој го поздравува својот сопственик, златен ретривер стана хит на интернет

Ова е едно од оние видеа кои сакате да ги гледате брзброј пати. На видеото се гледа
како златен ретривер во многу ситуации, му се радува на својот споственик и тоа
нормално стана хит.
„Не постојат многу работи под овие ѕвезди кои се посилни од врската помеѓу човекот и
неговото куче“, стои во описот на видеото.
Погледнете како изгледа прегратката што ги освои корисниците на социјалните мрежи:

Leave a Reply