КАПА ДОЛЕ! Арогантен возач на кабриолет застанал на средината на пешачкиот премин, а потоа пешакот ја отворил вратата и буквално го прегазил него!

Ваква сцена досега сигурно не сте виделе! Арогантен возач на кабриолет помислил дека може да застане каде што сака, сè додека не се нашол пешак кој му одржал лекција.

Кабриолетот застанал на семафор среде пешачкиот премин, а пешакот буквално преминува низ автомобилот и во исто време преку пешачкиот премин.

Погледнете како изгледаше сето тоа.

Leave a Reply