Времен сообраќаен режим на неколу улици во Скопје во наредниве денови.

Утре 12.09.2020г (сабота) и на 14.09.2020г
(понеделник) на улицата Воин Драшкоци , населба Хром, Општина
Ѓорче Петров, поради градежни работи, ќе биде воведен времен
режим на сообраќај.
Времената измена на режимот на сообраќај ќе биде означена со
посебна сигнализација, а ќе важи до завршување на градежните
работи на улицата.

На 14.09.2020г (понеделник) и на 15.09.2020г
(вторник) на улицата Бел Камен, општина центар поради градежни
работи за бетонирање објект, ќе биде воведен времен режим на
сообраќај.
Времената измена на режимот на сообраќај ќе биде означена со
посебна сигнализација, а ќе важи од 07 часот до завршување на
градежните работи на улицата.
Апелираме до сите учесници во сообраќајот да бидат внимателни и
да ја прилагодат својата брзина на движење според условите на
патот.

 

Leave a Reply