Опожарени неколку автомобили во Ново Лисиче на паркинг. (ВИДЕО)

Кај последна 5ка во Ново Лисиче запалени се неколку автомобили. Засега не се знае точната причина за пожарот, или евентуално повредени лица. Полицијата и пожарникарски служби се веќе на терен и се врши увид.

Leave a Reply