С.Ц. Јане Сандански номиниран во изборот за најдобра ракометна арена за 2020 во Европа.

С.Ц. Јане Сандански се најде во листата на EHF за избор на најдобар ракометен храм за 2020 година. Европската федерација номинираше 11 ракометни сали ширум Европа. Меѓу познатите во овој избор покрај Спортскиот Центар Јане Сандански се најдоа и „Веспрем Арената“, потоа „Ауди Арена“ на Ѓер, „Морача“ на Будуќност и „Вундерино Арена“ на Кил

Доколку сакате да гласате тоа можете да го направите на следниов линк

Leave a Reply