И по грешка, грешка… domasiedoma.gov.mk ја замени спорната слика од Германија со слика од Франција

По скандалот на domasiedoma, кога го промовираа домашниот туризам со фотографија од местото Конигсе, Германија, па авторот на фотографијата напиша дека „умира од смеење додека Македонците се обидуваат да сфатат кое е тоа место“, надлежните рекоа дека ја исправиле грешката. Но… Сега се промовира ваучерот за туризам од 6 000 денари со фотографија од друга држава. Овој пат станува збор за езерото Annеcy во Франција. Погледнете.

 

 

 

Leave a Reply