Ги видовме политичарите како жени, Погледнете ги сега Катица, Шекеринска, Јанкуловска и многу други како би изгледале како мажи

Апликацијата FaceApp веќе подолго време е хит во целиот свет. Со неа можете да си поигрувате со ваши или туѓи фотографии и да го промените физичкиот изглед. Можете да ја промените бојата на косата, очите, да имате поголем или помал нос, да остарете или да се подмладите, но и да проверите како некој би изгледал кога би бил од спротивниот пол. 

Деновиве хит станаа фотографиите од актуелните политичари како би изгледале кога би биле жени, Погледнете сега како тоа би изгледало кога жените би биле мажи…

Leave a Reply