ФК Вардар се враќа на Град Скопје

 

Официјално на веб страната на ФК Вардар соопшти Господинот Сергеј Самсоненко дека се повлекува и од фудбалскиот клуб Вардар и го враќа на Град Скопје. Оваа одлука е донесена поради финансиски причини со кои се соочува. Соопштението прочитајте го ТУКА

 

Leave a Reply