Мајмун хакна банкомат во Индија (ВИДЕО)

Полицијата во New Delhi, пристигнала веднаш на локацијата по активирање на алармот за провала на банкомат, пронашле само разотворен банкомат без осомничени во близина и по проверката на снимките од камерата за видео надзор се шокирале кога виделе како мајмун успешно го отвора банкоматот. Најпрвин, мајмунот се заиграл со метлата во просторијата (мајмунска работа), но потоа одлучил да проба и успеал да го отвори банкоматот. Непосредно пред пристигнувањето на полицијата, мајмунот исчезнал без да земе ништо.

Leave a Reply