Нов глобален вирус во светот наречен “ID-i0T” се шири со неверојатна брзина!

МАЛА ШАЛА! НЕ НИ СЕ ЛУТЕТЕ!

Кога веќе сте тука прочитајте нешто повеќе за зборот ИДИОТ тука

Leave a Reply