Убиство пред клинички во Скопје (ФОТО/ВИДЕО)

klanmacedonia.mk предмалку објавија вест за убиство пред клиничкиот центар во Скопје. Неофициално убиен е 55 годишен маж од страна на неговиот син. Убиецот е уапсен.

Leave a Reply