За кладилничари. На Betcity Online можете да се кладите дури и на Коронавирусот. Прочитајте ја понудата

Нa веб страната на BETCITY во понуда се појавија можности за уплата на корона вирус за тоа кога ќе се појави вакцина против корона вирусот а вие можете да типувате на понудените датуми и уште многу други….

Доколку имате можност пробајте си ја среќата 😉 ТУКА

Leave a Reply