Голема несреќа. Се преврте камион полн со тоалетна харија.. хартија насекаде! Предупредуваме содржината може да ве вознемири.

Камион со тоалетна хартија се преврте на меѓудржавниот автопат во Тексас … Пакети од бесценети ролни завршија расфрлани на патот.
Лудата сцена се одвиваше на Interstate 20 рано во средата наутро, кога возачот на камионот изгуби контрола над возилото … се преврте камионот од својата страна и истури скапоцениот товар.

Приколката натоварена со комерцијална Тоалетна Хартија била зафатена со пламен кога пристигнале пожарникарите.
Несреќата создаде огромна сообраќајна гужва – (луѓето се уште очигледно излегуваат на патиштата во Далас) – додека екипите работеа на расчистување на хартиените остатоци. FYI  … Тексас нема задолжителен налог за домашна самоизолација.
Добра вест … и возачот и неговата пушка не се повредени.

Leave a Reply