Воздухот вообичаено загаден и покрај полицискиот час погледнете каде е нај загадено во Македонија во моментов

28 Март 2020 година Македонија воздухот вообичаено загаден иако во сила е полициски час веќе од 16 часот. Во овој момент Куманово е нај загаден град. Податоците се од 23:00 часот. Погледнете информации за останатите градови

https://mojvozduh.eu/

Leave a Reply