Сигурно веќе помисливте дека луѓето периодов се однесуваат како идиоти. Следниве фотографии можеби ќе ве предомислат.

По борбата против Корона во Кина, медицинскиот тим патува да се бори во Италија. Вистински херои

After Fighting Corona In China, The Same Medical Team Are Traveling To Fight In Italy. True Heros

Татко и син

Love Finds A Way...

Внуката му ја соопштува радосната вест на својот дедо кој е во карантин

Granddaughter Telling Grandfather The News Of Her Engagemen

Италианска болница останала без вентили за респираторните машини. Локален бизнисмен донел 3D принтер и за и неколку часа почнал да принта вентили.

An Italian Hospital Ran Out Of Icu Valves

Бесплатен оброк за децата на кои им е потребен откако се затворија училиштата

Today On My Buy And Sell Facebook Group A Woman Posted Free Lunch For Any Kids That Need It Since School Was Cancelled (Censored Address And Location)

Компанија за производство на средства за дезинфекција на рацете ја дели бесплатно на локалните минувачи.

This Distillery Is Using Their Equipment To Produce Hand Sanitizer, And Giving It Away For Free

Вистинските херои заслужуваат голема благодарност

Real Heroes Deserve More Appreciation

По борбата против Корона во Кина, медицински тим патува да се бори во Иран

True Heros. After Fighting Corona In China, The Same Medical Team Are Traveling To Fight In Iran

Малата продавница испорачува бесплатни пакувања од најважен материјал

Small Shop Gives Away And Delivers Free Essentials Packs

Семејство дели бесплатно тоалетна хартија

A Family In PA Giving Away Free Toilet Paper To Anyone In Need; Be More Like These People

Г-ѓа Чен криела 65 миленичиња, напуштени за време на епидемијата во Вухан, во нејзиниот мал дом. Властите дозволуваат само 1 миленик дома, и тие го убиваат секое животно што ќе заболи од корона 

Ms. Chen Hides 65 Pets, Abandoned During Wuhan Outbreak, In Her Small Home. Authorities Only Allow 1 Pet Per Home, And They Kill The Animal If Owner Got Covid19

Уште една мала продавница која дели бесплатно маски и гел

Giving Free To Older People

Кинеските лекари слават затворање на последната привремена болница во Вухан. Пациентите се намалиле од 15000 на 15.

Chinese Doctors Celebrate The Closure Of The Last Temporary Hospital In Wuhan. Patients Dropped From 15000 To 15. Absolute Heros

Фитнес тренер води соседи во групна вежба за време на карантин поради коронавирус во Шпанија

Fitness Trainer Leads Neighbors In Group Workout During Coronavirus Lockdown In Spain

Бесплатни намирници за соседството

My Neighborhood Little Free Library Transformed Overnight

Бесплатно тоалетна хартија за соседот

One Of My Neighbors Left A Bag Of Toilet Paper On My Front Door And With The Way Things Are In The World Right Now, Being A Single Mom And Struggling With My Bipolar Lately, This Small Token Of Generosity Moved Me To Tears

Маса полна намирници за да си земе секој што му е потребно

A Table Was Setup By Somebody In My Town To Help People Struggling During This Chaotic Time.. This Is What Should Be Happening!

Порака до постариот сосед

Jenn’s A Human Being A Bro. Thank You Jenn. My County Has The Highest Count Of Covid-19 In Our State

Уште еден добродушен сосед

A Very Kind Neighbor

Некој поставил гел за раце на повеќе јавни места

Someone Placing Random Hand Sanitizer Station Around In Public Places

Бесплатни маски и гел за раце за постарите од 80г

A Little Kindness Goes A Long Way

извор

Leave a Reply