Скопје 16.03.2020 улиците во градот вообичаено раздвижени (ВИДЕО)

Скопје 16 Март 2020. 17 часот. Видеото е снимено денес и од него може да се забележи дека раздвиженоста во сообраќајот во Центар, Чаир, Железара, Авто Команда, Аеродром и Карпош е вообичаена како секој ден и покрај препораките да не се излегува без некоја поголема потреба. 

Leave a Reply