Миењето рацете треба да е минимум 20 сек, Твитерџии препорачуваат рефрени кои можете да си ги пеете наместо да броите

Јасни се препораките и тоа колку е важно миењето на рацете за превенција и заштита од вирусот. Потребно е минимум 20 секунди убаво миење на рацете за нај голема ефикасност. Твитерџии креативни како и секогаш со листа на песни кои траат доволно долго за наместо да броите да пеете додека миете раце.

Washing-Hands-Time-Viral-Tweet

Washing-Hands-Time-Viral-Tweet

Washing-Hands-Time-Viral-Tweet

Washing-Hands-Time-Viral-Tweet

Washing-Hands-Time-Viral-Tweet

Washing-Hands-Time-Viral-Tweet

Washing-Hands-Time-Viral-Tweet

Washing-Hands-Time-Viral-Tweet

Washing-Hands-Time-Viral-Tweet

Washing-Hands-Time-Viral-Tweet

Washing-Hands-Time-Viral-Tweet

Washing-Hands-Time-Viral-Tweet

Washing-Hands-Time-Viral-Tweet

Washing-Hands-Time-Viral-Tweet

Washing-Hands-Time-Viral-Tweet

Washing-Hands-Time-Viral-Tweet

Washing-Hands-Time-Viral-Tweet

Повеќе

Leave a Reply