И покрај сите препораки кафулињата полни

Скопјани и покрај препораките од Министерството за здравство за заштита и превенција против ширење на коронавирусот го искористија моментот и убавото време за прошетка и кафе по Скопските кафулиња.. Фотографијата која се појави на социалните мрежи и станува вирална е доказ за несвесноста на граѓаните и можните последици од вакви собири.

Leave a Reply