Македонска музичка сцена Тајфата и Димитар – Стари добри времиња

? Music & Arr: Lazar Cvetkoski ? Lyrics: Magdalena Cvetkoska ? DoP & Editing: Gogi Polizov ? Actors: Tome Stankovski & Marija Kondovska ? Video:DAS Production ? Make Up:Milena Severkoska-Studio Vintage ? Stylist: Andrej Papaz Тајфата и Димитар: ?? Владимир Богески (клавијатури / вокал) ?? Димитар Андоновски (виолина / вокал) ? Живко Чиртоски – Чирта (кларинет / саксафон) ? Александар Тренчовски- Аки (хармоника / клавијатури)

Leave a Reply