Сообраќајка на Илинденска, мотоциклист тешко повреден?

Штотуку се случи сообраќајна несреќа на Илинденска во Скопје во која учествуваа мотоциклист и автомобил. Сеуште нема детални информации за состојбата на мотоциклистот. Официјални и подетални информации се очекуваат наскоро.

Leave a Reply