Пандов и Миленко частат ручек за секоја фотографија од Катица во Шутка!

Александар Пандов (по пишување на некои поединци дека Катица воопшто не се наоѓа во притвор) на својот facebook профил објави понуда до сите која вели:

За слика од Катица во Шутка, со Миленко даваме ручек у Скара бар или Џек!!! П.С. Ако сликата е од притворено лице со…

Posted by Aleksandar Pandov on Thursday, August 29, 2019

One thought on “Пандов и Миленко частат ручек за секоја фотографија од Катица во Шутка!

Leave a Reply