Крах на Комерцијална банка АД Скопје

Крах на Комерцијална банка АД скопје. Од утрово не функционира комплетниот систем на банката вклучувајќи банкомати, нивната веб страна и апликацијата за мобилно банкарство. Корисниците не се во можност да ги користат услугите на банката.

Leave a Reply