Николов и Шуклев со нивното Рено4 заглавени на Кинеската граница

Авантуристите од Стојаково со нивното Рено 4 од утрово стојат на граничниот премин за влез во Кина поради недостаток на документ/потврда од туристичка агенција за посета на нивната држава. Уште поголем проблем за нив е и тоа што граничниот премин не работи 24 часа. Нивната цел е да стигнат до Пекинг со нивното Рено4.

Почитувани пријателиЗасега влезот во Кина не ни е дозволен но нашата амбасада во Пекинг е константно на линија со нас и…

Posted by Од Стојаково до Ница со Рено 4 on Tuesday, July 16, 2019

Leave a Reply