Акција на Полицијата на врвот на Водно

Попладнево полициска патрола беше на врвот на Водно. Дали граѓаните што го искористија моментот кога беше отворена рампата на средно Водно и се упатија со своите автомобили кон милениумскиот крст завршија со пријава и глоба оставаме да потврдат од министерството.

Leave a Reply