Се повторува ли историјата, Вардар е бренд поголем од Барселона (видео)

Во полуфиналната вечер од EHF лигата на шампиони, Вардар ја клекна на колена големата Барселона. По лошото прво полувреме и негатива од 7 голови, големиот Вардар ја покажа на дело својата големина и издвои победа против каталонската машинерија со конечен резултат (29:27). Вардар е бренд поголем од Барселона. Вардар оди во финале со поголема мотивација од денешната. Иако не се знае иднината на Вардар моците изиграа фантастичен натпревар и го однесоа Вардар во финале. Се повторува ли историјата од 2017 година. Секој еден Македонец го посакува истото, ТИТУЛА, НАПРЕД ВАРДАР!!!

Leave a Reply