QuickPic CM cloud ги гасне серверите!

QuickPic една од по познатите сервиси за backup на вашите фоографии од ваште паметни телефони кој дозволуваше бесплатен онлајн простор и до 5TB соопшти официално дека ги исклучува сервисите.

Доколку ја имате оваа апликација од CM Cloud топло ви препорачуваат да си ги симнете сите фотографии најдоцна до 15 Јули 2019 година. Доколку тоа не го направите тие ќе сметаат дека не ви се потребни и ќе ги избришат. Доколку имате проблеми при симнувањето на фотографиите преку апликацијата, CM Cloud додава можност тоа да го направите на вашиот компјутер.

Упатство

Leave a Reply