Бугарија прослави 110 години од раѓањето на Баба Ванѓа

83 Во Бугарија се одржаа прослави посветени на 110 -годишнината од раѓањето на пророчицата Ванѓа. Во манастирскиот комплекс Ванга во градот Рупите

Read more