Денеска на точно 5 месеци по првиот случај во МК вкупно 10086 заболени од почетокот на пандемијата.

46 Денеска 26ти Јули 2020 точно 5 месеци по регистрираниот прв случај во Македонија достигната е бројка од 10.000 заболени

Read more