Русија тврди дека има 100 проценти ефикасна вакцина

38 Втората руска вакцина против Ковид-19 е стопроцентнo ефикасна, објави здравствениот регулатор Роспотребнадзор врз основа на резултатите од клиничките испитувања,

Read more