НА 1 МАЈ ЌЕ ИМА ДЕЖУРНИ БИЛЕТАРНИЦИ, ЖИЧНИЦАТА ЌЕ РАБОТИ ДО 20 часот

10 Ве информираме дека утре, среда (1.05.2024 год.), поради празникот 1 Мај – Меѓународниот ден на трудот, јавниот превоз ќе

Read more

Неделен возен ред за време на претстојните празници, ќе има дежурни билетарници, а Жичарницата нема да работи само во понеделник

30 По повод претстојните велигденски празници, возилата од јавниот превоз утре, петок (22.04.2022год) ќе сообраќаат по неделен возен ред, со

Read more