Витамин Ц против настинки: нови податоци за ефикасноста на овој третман

15 Во неодамна објавената мета-анализа, научниците анализираа студии кои ги разгледуваа ефектите од суплементацијата на витамин Ц врз симптомите и

Read more

За време на настинка, никако не смеете да ја јадете оваа храна.

93 Чај од ѓумбир или пилешка супа му помага на нашето тело во борбата против настинките. Но, малку луѓе знаат дека

Read more