Делегации од Град Скопје и скопските јавни претпријатија денеска положија свежо цвеќе на споменикот на Гоце Делчев

7 Делегации од Град Скопје и скопските јавни претпријатија предводени од градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, денеска положија свежо

Read more