Најдобрите филмови најавени на Super Bowl 2021 година

Super Bowl на гледачите им донесе многу забава, како преку најава за филмови и ТВ реклами, така и преку самата игра. 

Додека фокусот е секогаш на возбудливиот натпревар како синоќешниот судир меѓу Tampa Bay Buccaneers и Kansas City Chiefs, спортот не е единственото нешто што го нуди најгледаниот ТВ настан во светот. 

Секоја година, Super Bowl дава увид во тоа што може да се очекува во наредните месеци, а се чини дека 2021 година нуди бројни возбудливи изданија, вклучувајќи и неколку одложени филмови од 2020 година. 

За време на паузата на полувремето на Super Bowl-от покрај многуте реклами, можеше да се видат најави за некои од насловите од филмската индустрија што нè очекуваат оваа година. 

Super Bowl-от можеби не беше толку спектакуларен како и обично, но имаше некои главни моменти. 

Најдобрите филмови објавени на Super Bowl во 2021 година: 


“F9”
“Nobody”
“Raya And The Last Dragon”
“Old”
“The Falcon And The Winter Soldier”
“Coming 2 America”

Тежок удар за Super Bowl оваа година дојде од Anheuser-Busch, кој објави дека нивниот производ Budweiser нема да се рекламира за време на Super Bowl, првпат од 1983 година. Компанијата одлучи да ги донира тие пари за да се подигне свеста во борбата против Ковид-19. 

Anheuser-Busch, сепак, имаше четири минути емитување за своите други брендови: Bud Light, Bud Light Seltzer Lemonade, Michelob Ultra и Michelob Ultra Organic Seltzer. 

 

Leave a Reply