Замислете желба … И потоа изберете слика и откријте дали ќе се оствари!

Прво, замислете желба … За да дознаете дали вашата желба ќе се оствари, изберете една од трите понудени слики. Верувајте и на вашата интуиција, таа е ваш вистински пријател и никогаш нема да ве предаде!


Слика број 1


Имате големи барања.

И, знаете дека ако навистина сакате да ги искажете во реалниот живот, важно е да излезете малку од вашата удобна зона и да покажете дека сте подготвени да дадете свој придонес и да го организирате вашиот секојдневен живот.

Можно е вашата желба да се оствари и да доживеете неверојатен настан, но мора да започнете да работите на тоа сега и да постапувате во согласност со реалноста во која сакате да живеете.

Остварувањето на вашата желба е повеќе во ваши раце отколку во туѓи или во рацете на универзумот.Слика број 2

 

Вие сте упорни и се надевате дека ќе ги остварите вашите желби.

Знаете дека животот не е секогаш лесен и дека работите не одат според планираното, но никогаш не се предавате.

Ако сте поставиле цел, не дозволувајте ништо да ве поколеба или да ве натера да се откажете.
Завршете го вашиот дел од работата и бидете оптимисти и вашата желба сигурно ќе се оствари.
Покажете дека заслужувате да бидете исполнети со среќа со своите дела и универзумот ќе ве награди.Слика број 3

Застанете за момент и размислете: дали работите на тоа да ви се оствари желбата?
Универзумот не е златна рипка што исполнува желби. Работи поинаку. Како што зрачиме – така привлекуваме.

Затоа, ако сакате да се оствари вашата желба, мора да постапувате соодветно.

Во моментов сте малку далеку од вашите соништа, но сè може да се смени. Сменете го вашиот став и вашата реалност исто така ќе се смени, пишува Атма.

 


 

Leave a Reply