Почина Шон Конери


Шон Конери почина на 90-годишна возраст. Тој беше првиот актер кој го играше Џејмс Бонд на големото платно во Dr. No in 1962, From Russia With Love, Goldfinger, Thunderball, You Only Live Twice и Diamonds Are Forever.

Leave a Reply