ПОЗИТИВ НА ДЕНОТ – Погледнете што се случува кога овца ќе најде трамболина


Овца која открива трамболина е вистински хит на YouTube. Видеото, кое нема да можете да го гледате без смеење, досега го погледнале повеќе од 19 милиони луѓе.

Симпатичното животно брзо сфаќа што се прави на трамболината, и како и сите ние после тоа не може да престане да скока. Девојчето што го воодушеви е само шлаг на таа преслатка торта.

 

 

Leave a Reply