ТЕСТ ЗА ЛИЧНОСТ КОЈ ОТКРИВА КАКВИ СТЕ ВО СЕКСОТ!


Што видовте прво? Маж или жена?

Тестовите на личноста откриваат многу за нас, какви се нашите карактери, кои се нашите особини, па дури и какви сме во кревет!

Ова е еден од најпопуларните тестови што открива што навистина сакаме кога станува збор за љубовта и сексот!

Дали прво гледате маж или жена? „Решението“ ќе зависи и од вашиот пол!

Жени

Ако на сликата прво видовте маж, тоа значи дека моментално барате партнер и имате многу активно либидо.

Ако веќе сте во врска, вие сте длабоко приврзани за вашиот партнер и често мислите на него.

Жените кои први видоа жена на сликата имаат многу силна самодоверба. Тие се чувствуваат пријатно во својата кожа и немаат несигурности во животот, дури ни во сексот.

Мажи

Ако прво го видовте машкото лице, загрижени сте за вашата врска некоја машка личност. Може да биде член на семејство, пријател, колега … Исто така е можно е во  моментов да се чувствувате несигурни во себе.

Ако сте маж и прво видовте жена на сликата, тоа значи дека барате партнер или сакате да го промените вашиот сегашен партнер. Исто така, ова може да биде знак дека сте преоптоварени со секс. Не брзајте, туку оставете работите да се случуваат природно!


 

Leave a Reply