Портата на Двејн ‘Рок’ Џонсон не му се отворила, па ја откорнал

Пред некој ден, на Двејн Џонсон не му се отворила предната порта, тој тој ја откронал.

„Не се гордеам со тоа, но мажот мора да оди на работа“, објави Двејн на социјалните мрежи.
Рокизјави дека поради невремето, снемало струја, и тоа токму кога тој требал да излезе и да ги заврши своите работни обврски.  Поранешниот про борач откри дека ќе морал да чека уште 45 минути за да дојде некој и да ја отвори вратата, па не можејќи да чека, решилработата да ја заврш сами.

Сфатил дека тоа што го направилбило “премногудрастично”, но според него тоа било неопходно.

Leave a Reply