“Ris Flower” – Промоција на аудио и видео запис за првиот сингл со наслов “*Translucent*”

Почитувани,
Со големо задоволство Ве покануваме на презентација на новиот
интернационален музички проект на артистот *Ris Flower*, а воедно ПРОМОЦИЈА
на аудио и видео запис за првиот сингл со наслов “*Translucent*”.

Датум: 16/09/2020 (Среда)
Време: 19:00 часот
Локација: Каза Бар (Дебар Маало)

На промоцијата ќе биде претставен артистот Ris Flower како и целокупниот
проект, насоките и целите од страна на продуцентите (од Турција) и
останатите членови на тимот.

Целата организација на овој “meetup” е во согласност со мерките на владата
за заштита од Ковид19. Се врши задолжителна дезинфекција на влезот, се
почитуват мерките за дистанца и за носење на заштитни маски.
Со оглед на специфичната ситуација со Ковид19, Ве замолуваме да го
потврдите Вашето присуство со повратен одговор на овој емаил или телефонски
на: 070 256 103 (лице за контакт – Ема Јакимова)

Leave a Reply