Младоженецот си донесе лаптоп на свадбата и си играше игри

Sвездата на YouTube, Бурак од Турција стана хит на Интернет. Тој сподели фотографија од неговата венчавката за која најмалку може да се каже дека е невообичаена. Бурак си го земал лаптопот на својата свадбена церемонија и играл Football Manager.

И додека неговата новопечена сопруга седела настрана, тој во играта ја тренирал својата фудбалска екипа. И тоа не е се. Бурак одиграл и два натпревари изјавувајќи дека сето тоа било само шега.

„Жена ми ќе ми го скршеше лаптопот ако не се шегував“, изјавил Бурак за „SPORTbible“.
Првичниот план бил да се донесе компјутер од кого на свадбата ќе се пушти видео кое  требало да ја покаже нивната љубовна приказна, но организаторите на венчавката имале  проблеми со неговото објавување.

– Тие постојано ни се извинуваа и ни велеа да почекаме малку, па во меѓувреме решив да играм – изјави Бурак.

Тој призна дека кога има слободно време многу сака да игра идео игри и дека на неговата сопруга тоа воопшто не и смета тоа,  се додека тој има слободно време за неа.
– Би било тешко ако беше поинаку затоа што играм најмалку три до четири часа секој ден, и до седум часа за време на викендите – рече Бурак.

Leave a Reply