Список на филмови кои толку ги изтрауматизирало луѓето што ги помнат сцените со години

Неодамна, новинарката Anne Gaviola на Твитер ги праша своите следбеници кој филм ги трауматизирал најмногу.

Многумина одбраа да одговорат и да откријат кои филмови оставиле таков белег така што и денес се подсеќаат на сцени од нив.

Chitty Chitty Bang Bang (1968)

“Верувале или не, но тој филм. Бев преплашен од грабнувачот на деца”, напиша еден следбеник.

 

Leave a Reply