Од утре од 21 часот до понеделник полициски час. Предлага комисијата за заразни болести

Комисијата за заразни болести денеска на состанокот предложила воведување на полициски час за предстојниот викенд дознава Канал5. Денеска министерството за здравство излeзе со соопштение дека во последните 24 часа се регистрирани 101 нови случаи на ковид-19 од 974 тестирања и очигледно е дека високиот број на новозаразени е причина комисијата да побара вакви мерки.

– Скопје 59
– Куманово 12
– Штип 7
– Прилеп 1
– Тетово 5
– Струга 6
– Велес 1
– Охрид 1
– Кавадарци 1
– Гостивар 3
– Кочани 3
– Пробиштип 2

Leave a Reply