Мотоциклист тешко повреден во сообраќајка на Теодосиј Гологанов (ВИДЕО)

    Попладнево се случи тешка сообраќајна несреќа на Митрополит Теодосиј Гологанов помеѓу такси возило и мотициклист. Такси возилото преминало преку две полни линии во спротивен правец на што налетал мотоциклистот.

Leave a Reply