Огромен интерес за сезонски билети РК Вардар

Од денес започна регуларната продажба на сезонски билети за РК Вардар на билетарницата во Спортски Центар Јане Сандански и онлајн на https://ticketplus.mk . Сите што сакаат да купат сезонски билети за натпреварите на РК Вардар истото можат да го сторат од денеска до 9 септември, на билетарницата на СЦ „Јане Сандански“ и онлајн www.ticketplus.mk
Во продажба се пуштени и сезонските билети што не беа заменети за времетраењето на приоритетната замена.

До 13 часот се продадени 1300 влезници.

Leave a Reply