Денес во 18:45ч. Црвено-Црните Херои слетуваат на Аеродромот Александар Велики!

Комити Скопје на својата фејсбук фан страна објавија!

ИЗМЕНА НА ПЛАНОТ ХЕРОИТЕ ПРИСТИГНУВААТ ВО 18:45ч

ВАЖНО ВАЖНО ВАЖНО !!!
3 Јуни, во 23:55ч. Црвено-Црните Херои слетуваат на Аеродромот Александар Велики!
Повикуваме Сите оние кои планираат со приватни возила да одат на пречек, во големо Дефиле утре организирано заедно да се упатиме кон Аеродром.
Воедно Апелираме до сите превозници, пред се Јавни но и Приватни, да излезат во пресрет, и сите оние кои сакаат да ги пречекаат на Аеродром а немаат сопствен превоз да можат да бидат покрај своите Јунаци.
Собир – Сала Јане Сандански во 22:00ч. !!!
ПОАЃАЊЕ 22:30ч. !!!
Пренесувајте !!!

Leave a Reply