ПРВ ДО ВРВ ВОДНО 2019

ПРВ ДО ВРВ ВОДНО 2019

Датум: 19.5.2019
Локација: Водно
Опис: Трки во најбрзо искачување до врвот на Водно
Дисциплини: Планинско трчање, Планински велосипедизам, Друмски велосипедизам
Категории: Генерална (сите), Хоби, Мажи, Жени, U12, U16, 40+, 50+, 60+, тимови, компании (Summit Run)ново
Награди: Финишер медал за секој учесник што ќе ја заврши трката. Медали од 1-во до 3-то место во секоја трка и категорија, пехари за тимовите од 1-во до 3-то место во генерална категорија, мажи и жени. Награда не се доделува доколку во одредена категорија нема барем тројца учесници кои ја стартувале трката.

Повеќе на:
http://www.prvdovrv.mk/prvdovrv